Nieuwe logo, nieuwe look.

Mijn oude logo had ik nog op school gemaakt en was vrij saai en ouderwets, dus ik vond het wel tijd voor wat nieuws! Wat speelser, sprekender en persoonlijker. Iets wat meer bij mij en bij het ‘nu’ past. Dus ik sprak Seraja (een vriendin) aan of zij niet iets op papier kan zetten in kalligrafie, want zij is hier heel goed in. We hebben wat ideetjes op papier gezet en ze is aan de slag gegaan. Hieruit is dit schitterende logo voortgekomen, ik ben er zelf heel blij mee. Tijd voor een nieuwe start, een sprong in het onbekende en een mooie gouden toekomst.

20180224_103046
Nieuwe logo, nieuwe look.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s