Trouwringen

Trouwen is voor iedereen anders,
iedereen ís anders en iedere relatie ís anders. Gelukkig maar.

Wij hebben er bijvoorbeeld voor Bruiloft J & L - Webres met logo-130gekozen om veel zelf te regelen, zoals de ringen, de jurk (gemaakt door mijn moeder met hulp van mijn zus), het tuinfeest met alles erop en eraan. Dit omdat ik er veel creativiteit in kwijt kon en omdat ik erg goed weet wat ik wil en ‘het daarom liever zelf regel’. Maar boven alles is het gewoon prachtig om zo naar je mooiste dag toe te leven.

Zo probeer ik als mensen naar mij toekomen altijd eerst aan te voelen en te vragen wat de klant wil. Vaak vraag ik ook of ze er van tevoren al een keer samen in willen verdiepen, of gewoon een beetje plaatjes kijken op het internet.

‘In theorie is alles mogelijk, daarna bekijk ik wat in de praktijk kan, voor welke prijs’.

Ik ga een uitdaging niet uit de weg en de klanten zijn zo betrokken bij het proces als dat ze zelf willen. Trouwringen zijn erg persoonlijk en daar zit geen tijdslimiet aan.
‘Normaal’ spreek je twee tot drie keer af.
1. Ontmoeten en bespreken, daarna volgen de prijzen per email.
2. Passen en gravure bespreken.
3. Leveren.

Vaak laat ik een extra keer passen als er stenen in verwerkt worden, omdat als de stenen eenmaal geplaatst zijn het sieraad minder makkelijk aan te passen is. Levertijd van de trouwringen hangt erg af van de wens. Maar zoiets moeten we niet gehaast doen en dus rekenen we minimaal een maand levertijd.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s